Open top menu
Κυριακή 7 Απριλίου 2013





Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια στις Σάπες έγινε αυτό που δεν είχε γίνει ποτέ: οι πολίτες έσπασαν την σιωπή τους και μίλησαν ανοιχτά γι αυτό που τους απασχολεί χωρίς την λογοκρισία των ΜΜΕ και του πολιτικού κατεστημένου!!!

Περίπου 300 ντόπιοι Σαπαίοι, χωρίς ξενόφερτα στοιχεία όπως πληρωμένους φοιτητές και μέλη κομμάτων που εμφανίζονται στις εκδηλώσεις ενάντια στον χρυσό σε κάθε πόλη, έδωσαν το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της Κίνησης Πολιτών Σαπών Ροδόπης και εκφράστηκαν ελεύθερα γι αυτό που τους απασχολεί: το μέλλον τους σε αυτό τον τόπο, χωρίς πείνα και χωρίς ξενιτιά.

Εγινε διάλογος, παρουσιάστηκαν στοιχεία και ο καθένας ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ να πει την άποψή του, σε αντίθεση με διάφορες συγκεντρώσεις και περιφερειακά συμβούλια που είναι τόσο "δημοκρατικά" ώστε αν κανείς διαφωνήσει με την γνώμη των "σοφών" του αφαιρείται ο λόγος!!!

Το ραντεβού δόθηκε για το αμέσως επόμενο διάστημα όπου και τα μέλη της Κίνησης Πολιτών αναμενεται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε κάθε κοινωνική εκδήλωση της περιοχής. Επιτέλους η σιωπή έπρεπε να σπάσει γιατί ...η σιωπή ΔΕΝ είναι χρυσός!!!

Ραντεβού στους αγώνες για προσωπική αξιοπρέπεια και επιβίωση. Γιατί εμείς είμαστε νοικοκύρηδες και οικογενειάρχες και όχι περιφερόμενα φερέφωνα κάποιου πολιτικού. Αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε να μείνουμε εδώ ...και θα το καταφέρουμε!!!


Κατηγορία

4 σχόλια:

  1. μπράβο παιδιά καλό αγώνα ήρθε η ώρα να ακουστή και η δικιά μας φωνή αυτούς τους δήθεν οικολόγους του έχουμε και εδώ στη Χαλκιδική ήρθε η ώρα να βγουν τα άπλυτα τούς στη φόρα να μάθει όλη η Ελλάδα τη κουμάσια είναι και από που τα περνούν βγείτε σε όλα τα κανάλια και ξεντροπιάσται τούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ..ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΣ.ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kapoia stigmi tha prepei na akoustei k i alli fwni, oi anthrwpoi p einai YPER na ginei i ependusi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό και εμείς δημιουργήσαμε όλη αυτή την κίνηση από ΝΤΟΠΙΟΥΣ και ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ πολίτες φίλε και όχι από μεταφερόμενους πιτσιρικάδες και κουκουλοφόρους όπως κάνουν κάποιοι άλλοι. Εδώ γράφεται ελεύθερα η άποψη όλων των πολιτών και ακούγεται όλη η αλήθεια.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμά σας χωρίς επιθέσεις και προσβολές. Ο διάλογος είναι κέρδος για όλους μας.