Open top menu
Κυριακή 7 Απριλίου 2013


Το βίντεο από την πρώτη συνάντηση της Κίνησης Πολιτών Σαπών Ροδόπης είναι έτοιμο! Ακούστε αλήθειες που μέχρι σήμερα δεν μάθατε από κανένα ΜΜΕ σε όλη την Ελλάδα:

- Οι πολέμιοι της επένδυσης του χρυσού ήταν κάποτε υπάλληλοι της επιχείρησης!
- Ο σημερινός περιφερειάρχης Γιαννακίδης πριν πολλά χρόνια ήταν που υπέγραψε την δημιουργία των μεταλλείων!
- Ο δήμαρχος Λαμπάκης Αλεξανδρούπολης ...με την τεράστια βίλα δίπλα στο οικόπεδο εξόρυξης!

Παρακολουθείστε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο:

SAPESGOLD - ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΣΑΠΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ από sapesgold
 
Κατηγορία

40 σχόλια:

  1. H ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ σας ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ! ΕΜΕΙΣ είμαστε οι πολίτες των Σαπών και λέμε ΟΧΙ στο ΘΑΝΑΤΟ!!! Αν αυτοί στη συγκέντρωσή σας ήταν συμπολίτες μας ΔΕ θα καλύπτατε τα πρόσωπά τους στη φωτογραφία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψάξε για προπαγάνδα στην δική σου πλευρά Ανώνυμε, εκεί που το ψέμα έγινε αλήθεια για τόσα χρόνια. Σε αντίθεση με εσάς η συγκέντρωση της Κίνησης Πολιτών δεν είχε μεταφερόμενους φοιτητές των 10 ευρώ να κρατάνε πανό παρά μόνο ντόπιους οικογενειάρχες των Σαπών.

      Διαγραφή
    2. χχααχχαχαχαχαα ωραιος ο τυπος!! μπλα μπλα μπλα και απο κατω οι πληρωμενοι για χειροκροτημα! και ενας μπαγλαμας να λεει συνεχεια Σςςςς!!! ωραιοι!!!! οταν θα γινει η εξορυξη και γινει ΣΚΑΤΑ ο τοπος τοτε ΜΗΝ πανε σε αλλη περιοχη οι κατικοι!!!

      Διαγραφή
    3. Εσύ που υπογράφεις ως "SapesGold" θεωρείσαι επώνυμος δηλαδή? Άσε μας ρε φίλε..το μόνο που παρουσιάζετε είναι αόριστα πολιτικά λόγια και καμιά τεκμηριωμένη επιστημονικά γνώμη. Μαζέψατε εκεί μέσα όλους τους καημένους που πλήττονται από την ανεργία, για να προπαγανδίσετε τα Καναδικά συμφέροντα. Ντροπή σας. Στοχεύσατε σε κάποιους που αντιδρούν, με επιχειρήματα του στυλ "κα΄ποιοι απ'αυτούς δουλέψανε για την εταιρεία". Πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι η ίδια εταιρεία, αλλά ούτε αφορά το ίδιο έργο. Δεν μας είπατε όμως, εσείς ποιανών συμφέροντα υπηρετείτε? Αντί να πιέσετε για να δρομολογηθούν οι τόσες αειφόρες επενδύσεις, που μπορούν να γίνουν στην περιοχή μας, πάτε και στηρίζετε την εξόρυξη χρυσού. Εκεί στο ΛΑΟΣ νομίζω το'χετε πάρει εργολαβία το .."έργο" (έργο να το πει ο Θεός), κι ας είστε ούτε το 1% του πλυθησμού. Εσείς δηλαδή δεν το κάνετε για να εκμεταλλευτείτε την ανεργία και την κατάντια μας, για δικά σας πολιτικά ωφέλη (των ...700,000ευρώ τον χρόνο, όπως λέτε) με τα ποσοστά σας στις εκλογές κ το κάνουν μόνο οι άλλοι, οι "δήθεν οικολόγοι", όπως λέτε. Σαν πολλοί "δήθεν" δεν μαζευτήκαμε τελευταία??

      Διαγραφή
    4. Φίλε καμία σχέση με την πραγματικότητα το σχόλιό σου, ΛΑΟΣ, Καναδέζοι κ.ο.κ. έχεις γράψει ένα μυθιστόρημα μάλλον. Σε λίγο θα βάλεις και τον Σούπερμαν. Αυτά είναι τα επιχειρήματά σου;;;

      Διαγραφή
    5. Μήπως οι "δήθεν" πολίτες Σαπών είναι μεταφερόμενοι επώνυμε SapesGold? Για ποιό λόγο είναι καλυμμένα στη φωτογραφία τα πρόσωπα??

      Διαγραφή
    6. Φίλη Γιάννα η φωτογραφία με τα κρυμένα πρόσωπα ήταν λάθος του νεαρού φίλου μας που ασχολήθηκε με τα κομπιουτερίστικα θέματα. Από άλλη γωνιά σε άλλη φωτογραφία φαίνονται μια χαρά οι Σαπαίοι ΝΤΟΠΙΟΙ κάτοικοι που απεικονίζονται. Και φυσικά και εμείς, ως Κίνηση Πολιτών Ροδόπης για τις Σάπες δεν είμαστε οι ανώνυμοι Σάπες Γκολντ που λες αλλά επώνυμοι όλοι μας. Θα χαιρόμασταν να είσαι και εσύ όμως για να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Στην επόμενη συγκέντρωση σε περίμένουμε για να συμμετέχεις ανοιχτά και ελεύθερα και δημοκρατικά στον διάλογο. Διότι σε εμάς, σε αντίθεση με πορείς και περιφερειακά συμβούλια γίνεται αληθινός διάλογος.

      Διαγραφή
  2. Προφανώς οι συγκεκριμένοι ντόπιοι ''οικογενειάρχες'' δεν ενδιαφέρονται για την υγεία τους και την υγεία των παιδιών τους , ούτε έχουν οικολογική συνείδηση παρά νοιάζονται μόνο να δουλέψουν για μερικά χρονάκια στην εξόρυξη χρυσού.
    Εύγε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. του στυλ "Ας δουλέψουμε τώρα εμείς κι υπόλοιποι ας πάτε να πνιγήτε". Ωραία επιχειρηματολογία έχετε.

      Διαγραφή
  3. Θα πεθάνετε από καρκίνο. Άλλη μια πληρωμένη από την εταιρία κίνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο για το επίπεδό σου. Εμείς ευχόμαστε να είσαι καλά εσύ και η οικογένειά σου.

      Διαγραφή
  4. http://en-olympo.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5091.html ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟΜΕΝΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ BLOG!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε, υπάρχουν πανεπιστήμια που λένε ΟΧΙ και πανεπιστήμια που λένε ΝΑΙ. Εμείς θέλουμε να τα ακούσουμε όλα και να βγάλουμε συμπέρασμα. Οχι να θεοποιήσουμε τον έναν χωρίς να ακούσουμε τον άλλον. Εσένα που είσαι δημοκρατικός πολίτης, δεν σε ενδιαφέρει να ακούσεις όλες τις απόψεις;;;

      Διαγραφή
  5. Αν έβαζα σχόλιο υπέρ των χρυσορυχείων , θα το ανεβάζατε , ετσί ; διοτι το προηγούμενο προφανώς ΄΄λογοκρίθηκε'' ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τεκμηρίωσε μας οτι η εξόρυξη χρυσού δεν είναι ανθηυγιηνη και θα σταματήσουμε να είμαστε πολέμιοι. οταν δεν θα υπάρχει φρέσκο ψάρι καθαρά ζαρζαβατικά και αγνή κτηνοτροφία τοτε θα καταλαβεις οτι ξεπουλήθηκες και εσυ για τα λεφτα.
    η ζωή είναι πολυτιμότερη απο τον χρυσό φιλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Αλεξάνδρα, δεν είμαστε επιστήμονες να σου τεκμηριώσουμε το θέμα, θέλουμε όμως ελευθερία και δημοκρατία ώστε να έρθουν αμερόληπτοι επιστήμονες για να το κάνουν. Γιατί σήμερα ακούγεται μόνο η μία άποψη: αυτή της καταστροφής και της υπερβολής. Εμείς θέλουμε να ακούσουμε και την άλλη και ελεύθερα και δημοκρατικά να επιλέξουμε. Πάντως στην Χαλκιδική δεν είδαμε να μην έχουν ζαρζαβατικά, κτηνοτροφία, ψάρια και άλλα. Ετσι δεν είναι;;;

      Διαγραφή
  7. Το ότι επιλέγετε να κλείνετε τα μάτια μπροστά στην οικολογική καταστροφή και την οικονομική εξαθλίωση που επιδιώκουν να φέρουν τα ορυχεία στον τόπο μας (όπως έχει ήδη συμβεί στην Χαλκιδική) είναι ένδειξη ανευθυνότητας, αν όχι εθνικής προδοσίας. Οι φραστικές κωλοτούμπες σας περί προπαγάνδας και διαφθοράς των όσων σας αντιτίθενται, εκτός από αστείες είναι και ανήθικες: Αντί να ασχολείστε με το παρελθόν της ξένης εταιρίας που θέλει να καταλάβει τον τόπο μας, ασχολείστε με το παρελθόν των πολιτικών σας αντιπάλων. Γίνεστε δηλαδή πιόνια ξένων συμφερόντων. Είναι κρίμα και ντροπή για τους πολίτες των Σαπών να αφήνουν να δημιουργείται μια τόσο αρνητική εντύπωση για την πόλη τους. Θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι απλώς μια προσωρινή κατάσταση που σύντομα θα αλλάξει προς όφελος των Ελλήνων και όχι της Eldorado.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει φίλε, βγάλε μας και ανθέλληνες τώρα. Δηλαδή εμείς που καθόμαστε πεινασμένοι και άνεργοι είμαστε οι κακοί ενώ κάποιοι οικολόγοι που χρυσοπληρώνονται για τις απόψεις τους είναι οι καλοί. Εμείς δεν είμαστε υπέρ ούτε κατά. Θέλουμε δημοκρατία και διάλογο. Κάτι που λείπει. Αν αυτό για σένα είναι ανθελληνικό, μάλλον έχεις μεγάλο πρόβλημα.

      Διαγραφή
  8. Το ότι επιλέγετε να κλείνετε τα μάτια μπροστά στην οικολογική καταστροφή και την οικονομική εξαθλίωση που επιδιώκουν να φέρουν τα ορυχεία στον τόπο μας (όπως έχει ήδη συμβεί στην Χαλκιδική) φανερώνει ανευθυνότητα, αν όχι εθνική προδοσία. Οι φραστικές κωλοτούμπες σας περί προπαγάνδας και διαφθοράς των όσων σας αντιτίθενται, εκτός από αστείες είναι και ανήθικες: Αντί να ασχολείστε με το παρελθόν της ξένης εταιρίας που θέλει να καταλάβει τον τόπο μας, ασχολείστε με το παρελθόν των πολιτικών σας αντιπάλων. Γίνεστε δηλαδή πιόνια ξένων συμφερόντων. Είναι κρίμα και ντροπή για τους πολίτες των Σαπών να αφήνουν να δημιουργείται μια τόσο αρνητική εντύπωση για την πόλη τους. Θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι απλώς μια προσωρινή κατάσταση που σύντομα θα αλλάξει προς όφελος των Ελλήνων και όχι της Eldorado.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει φίλε, βγάλε μας και ανθέλληνες τώρα. Δηλαδή εμείς που καθόμαστε πεινασμένοι και άνεργοι είμαστε οι κακοί ενώ κάποιοι οικολόγοι που χρυσοπληρώνονται για τις απόψεις τους είναι οι καλοί. Εμείς δεν είμαστε υπέρ ούτε κατά. Θέλουμε δημοκρατία και διάλογο. Κάτι που λείπει. Αν αυτό για σένα είναι ανθελληνικό, μάλλον έχεις μεγάλο πρόβλημα.

      Διαγραφή
  9. Tha feroun ta mixanimata tous , tha dosoun doulia gia poso ? gia 10 , gia 20 xronnia ? tha afisoun ta apovlita kai ta skoupidia tous kai tha figoun otan paroun auto pou theloun.
    exeis tosh gh na dimiourgiseis , kai thes na douleveis san ergatiko prosopiko se mia kanadiki eteria?
    Sapes gold kai istories, den vazeis kalitera me tin mia Glory Resources ??? Na xeroume kai gia poious milame stin pragmatikotita.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε, μάλλον κάνεις λάθος. Η εμείς κάνουμε τόσο λάθος;; Δεν εκτιμούμε τόση τουριστική και αγροτική ανάπτυξη που έχει η περιοχή μας, χιλιάδες κόσμου που δουλεύουν σε ξενοδοχεία που λειτουργούνε όλο τον χρόνο, χιλιάδες χωράφια, μέλισσες κλπ και θέλουμε όλα αυτά να τα καταστρέψουμε για κάποιον Καναδό;;; Και μετά ξύπνησες;;; Εχεις έρθει ποτέ στις Σάπες ή έτσι τα λες;;; Βλέπεις πουθενά καμία αγροτική, μελισσοκομική και τουριστική ανάπτυξη και δεν την βλέπουμε εμείς;; Μήπως την είδες στον ύπνο σου;;;

      Διαγραφή
  10. SapesGold γιατί χάνετε το χρόνο σας?
    Δημοκρατία δεν υπάρχει, δυστυχώς. Αυτός που φωνάζει περισσότερο είναι και ο τελικός "νικητής" σε οποιοδήποτε θέμα.
    Έχουν ξεφυτρώσει αμέτρητες περιβαλλοντικές μελέτες από καθηγητές πανεπιστημίων, από επιστημονικούς φορείς του κράτους και διάφορες άλλες οργανώσεις.
    Υπάρχει θεσμικό πλαίσιο, ευρωπαϊκό και ελληνικό, που αφορά κάθε είδους επένδυση. Σαφώς οποιαδήποτε παρέμβαση στο φυσικό περιβάλλον έχει και τις ανάλογες επιπτώσεις.
    Ωστόσο, αυτό που δε μας απαντούν οι φίλοι ορκισμένοι-οικολογοί είναι το εξής :
    Κινητά κύριοι δε χρησιμοποιήτε? Τηλεοράσεις, αυτοκίνητα, laptops? Άλλλα τεχνολογικά προϊόντα?
    Θεωρείτε ότι εκείνα για να παραχθούν δεν είχαν κάποιο οικολογικό αποτύπωμα?
    Αν ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για το περιβάλλον θα ήθελα να σας δω να διαδηλώνετε για τις βιομηχανίες της Γερμανίας, της Αμερικής, της Κίνας κ.λπ.
    Τολμήστε να διαδηλώσετε ενάντια στα ορυχεία στην Τουρκία ή τη Βόρεια Ευρώπη.
    Η υποκρισία δυστυχώς δεν έχει όρια. Από τη μία θέλετε την εξέλιξη και την τεχνολογία γιατί πολύ απλά τη χρησιμοποιείται στην καθημερινότητά σας, αλλά από την άλλη δε θέλετε καμία απολύτως μονάδα στον τόπο μας.
    Μάθετε λοιπόν ότι το περιβάλλον και η φύση δε γνωρίζουν από σύνορα κρατών. Αν πραγματικά είστε οικολόγοι όπως δηλώνετε τολμήστε να χτυπήσετε κάθε είδους καταστροφική επένδυση σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν λαμβάνει χώρα.

    Σε διαφορετική περίπτωση καθίστε να συζητήσετε και οι δύο πλευρές και δείτε πως μπορούμε να έχουμε το μεγαλύτερο κέρδος, περιβαλλοντικά και οικονομικά. Ανησυχείτε για τους προβλεπόμενους ελέγχους? Απαιτείστε να πραγματοποιούνται σε τακτά διαστήματα, προγραμματισμένοι ή μη, από διάφορες επιτροπές, ευρωπαϊκές, ελληνικές ή διεθνείς μη κυβερνητικές οργανώσεις.
    Ναι, το κυάνιο έιναι άκρως τοξικό. Ενημερώστε μας, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να αδρανοποιηθεί? Μία χημική ένωση είναι, CN-. Δεν υπάρχει τρόπος μεταφοράς και ταφής σε άνυδρες υποβαθμισμένες περιοχές όπου η τυχόν διαρροή δε θα προκαλούσε προβλήματα?

    Επιτέλους, σοβαρευτείτε και πάψτε να γελοιοποιείτε και τους εαυτούς σας και την ανθρωπότητα στο σύνολό της.
    Κουραστήκαμε να βλέπουμε τον κάθε γραφικό ψευτοεπαναστάτη διαδηλωτή να γίνεται υποχείριο πολιτικών παρατάξεων και επιτήδειων πολιτικάντηδων.

    Συζητήστε! Ενημερώστε τους πολίτες! Λειτουργήστε πολιτισμένα! Ο τόπος υποφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι είναι φίλε μου, κάποιοι διαμαρτύρονται για κάτι στο οποίο συμμετέχουν! Φωνάζουν για τον χρυσό αλλά έχουν υπολογιστή που έχει μέσα χρυσό, έχουν κινητό, έχουν χρυσά κοσμήματα κλπ κλπ. Εμείς δεν θέλουμε να καταστρέψουμε το περιβάλλον ακόμη και εάν πεινάσουμε. Το έχουμε άλλωστε αποδείξει γιατί τόσα χρόνια πεινάμε αλλά κακό σε κανέναν δεν κάνουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να σταματήσει η υπερβολή και η προπαγάνδα και να ακούσουμε την αλήθεια.

      Διαγραφή
  11. Τώρα που μας αποχαιρέτησαν από τις Σάπες τα χρυσωρυχεία θυμηθήκατε εσείς να οργανωθείτε;
    Μα ποιός θα σας πληρώνει ;
    Μήπως μας κάνετε πλάκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε, μην χαρακτηρίζεις με τέτοιο άδικο τρόπο κάποιους ανθρώπους. Ελα στις Σάπες να μας δεις, να μας γνωρίσεις, να δεις τι φτώχια περνάμε και μετά ρώτα ποιος "μας πληρώνει". Αν θέλαμε να "πληρωθούμε" θα το κάναμε χρόνια τώρα και όχι σήμερα. Ψάξε για πληρωμένους σε άλλους χώρους, όχι σε εμάς. Ζητάμε δημοκρατία και διάλογο. Οποιος τα ζητάει αυτά είναι για σένα "πληρωμένος";; Σε ωραία χώρα ζούμε!!!

      Διαγραφή
  12. Τώρα που μας αποχαιρέτησαν από τις Σάπες τα χρυσωρυχεία θυμηθήκατε εσείς να οργανωθείτε;
    Μα ποιός θα σας πληρώνει ;
    Μήπως μας κάνετε πλάκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε, μην χαρακτηρίζεις με τέτοιο άδικο τρόπο κάποιους ανθρώπους. Ελα στις Σάπες να μας δεις, να μας γνωρίσεις, να δεις τι φτώχια περνάμε και μετά ρώτα ποιος "μας πληρώνει". Αν θέλαμε να "πληρωθούμε" θα το κάναμε χρόνια τώρα και όχι σήμερα. Ψάξε για πληρωμένους σε άλλους χώρους, όχι σε εμάς. Ζητάμε δημοκρατία και διάλογο. Οποιος τα ζητάει αυτά είναι για σένα "πληρωμένος";; Σε ωραία χώρα ζούμε!!!

      Διαγραφή
  13. Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Β. Λαμπάκης έχει ένα εξοχικό στην παραλία των Δικέλων.
    Εσείς είπατε ότι έχει μια τεράστια βίλλα δίπλα στο οικόπεδο εξόρυξης. Ο χώρος εξόρυξης είναι στο Πέραμα. Απέχει από τη θάλασσα 3-4 χιλιόμετρα,απέχει αρκετά χιλιόμετρα από την βίλα του Λαμπάκη στην παραλία των Δικέλων
    Μήπως αυτά που είπατε σας τα έγραψαν άνθρωποι που δεν είναι από τον Έβρο και δεν γνωρίζουν την περιοχή αυτή; ΕΒΡΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης είναι πασίγνωστος σε όλη την Θράκη και την Ελλάδα και προσωπικά μας είναι συμπαθέστατος. Τα στοιχεία αυτά παρουσιάστηκαν στην δημόσια συνάντηση που είχαμε είναι στην διάθεσή του και σε περίπτωση που υπάρχει κάποια ανακρίβεια ή υπερβολή (σε καμία περίπτωση όμως ηθελημένη) είμαστε στην διάθεσή του να επανορθώσουμε και να δώσουμε την πρέπουσα δημοσιότητα. Δεν κάνουμε πόλεμο με ΚΑΝΕΝΑΝ. Ούτε με τους ενάντια στον χρυσό, ούτε βεβαίως με τον αγαπητό μας δήμαρχο που τον αγαπάμε. Απλά ως ελεύθεροι πολίτες και στα όρια τη ευπρέπειας και της δημοκρατίας, συζητάμε ανοιχτά για ένα θέμα που μας αφορά και μας καίει. Και εμάς και όλη την τοπική κοινωνία. Θα θέλαμε επίσης από την πλευρά τους και ο δήμαρχος και οι οικολόγοι και άλλοι ενάντιοι αν διαπιστώσουν λάθη στην δική τους στάση να είναι σε θέση και να έχουν την καλή θέληση να τα διορθώσουν επίσης. Δεν έχουμε καμία κακή διάθεση, ούτε κάνουμε καμία επίθεση σε κανέναν. Η αλήθεια και η καλόπιστη διερεύνηση και ο διάλογος δεν είναι ποτέ επίθεση παρά μόνο δημοκρατία και πολιτισμός. Ευχαριστούμε.

      Διαγραφή
  14. Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Β. Λαμπάκης έχει ένα εξοχικό στην παραλία των Δικέλων.
    Εσείς είπατε ότι έχει μια τεράστια βίλλα δίπλα στο οικόπεδο εξόρυξης. Ο χώρος εξόρυξης είναι στο Πέραμα. Απέχει από τη θάλασσα 3-4 χιλιόμετρα,απέχει αρκετά χιλιόμετρα από την βίλα του Λαμπάκη στην παραλία των Δικέλων
    Μήπως αυτά που είπατε σας τα έγραψαν άνθρωποι που δεν είναι από τον Έβρο και δεν γνωρίζουν την περιοχή αυτή; ΕΒΡΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης είναι πασίγνωστος σε όλη την Θράκη και την Ελλάδα και προσωπικά μας είναι συμπαθέστατος. Τα στοιχεία αυτά παρουσιάστηκαν στην δημόσια συνάντηση που είχαμε είναι στην διάθεσή του και σε περίπτωση που υπάρχει κάποια ανακρίβεια ή υπερβολή (σε καμία περίπτωση όμως ηθελημένη) είμαστε στην διάθεσή του να επανορθώσουμε και να δώσουμε την πρέπουσα δημοσιότητα. Δεν κάνουμε πόλεμο με ΚΑΝΕΝΑΝ. Ούτε με τους ενάντια στον χρυσό, ούτε βεβαίως με τον αγαπητό μας δήμαρχο που τον αγαπάμε. Απλά ως ελεύθεροι πολίτες και στα όρια τη ευπρέπειας και της δημοκρατίας, συζητάμε ανοιχτά για ένα θέμα που μας αφορά και μας καίει. Και εμάς και όλη την τοπική κοινωνία. Θα θέλαμε επίσης από την πλευρά τους και ο δήμαρχος και οι οικολόγοι και άλλοι ενάντιοι αν διαπιστώσουν λάθη στην δική τους στάση να είναι σε θέση και να έχουν την καλή θέληση να τα διορθώσουν επίσης. Δεν έχουμε καμία κακή διάθεση, ούτε κάνουμε καμία επίθεση σε κανέναν. Η αλήθεια και η καλόπιστη διερεύνηση και ο διάλογος δεν είναι ποτέ επίθεση παρά μόνο δημοκρατία και πολιτισμός. Ευχαριστούμε.

      Διαγραφή
  15. Επιτέλους και μία σωστή κίνηση από ντόπιους ανθρώπους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από Χαλκιδική, είμαστε μαζί σας. Στον τίμιο αγώνα σας για την εργασία και το μεροκάματο. Στον τίμιο αγώνα σας ενάντια σε όλους όσους διαβάλουν τον αγώνα σας. Εύχομαι επιμονή και υπομονή. Οι καταστροφολόγοι θα σας επιτίθενται κάθε μέρα. Αφοπλίστε τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. loipon exete erthei stis sapes na deite pws einai edw ??? dn exei tipota...eimia 23 xronwn k den exei tipota oloi exoun fugei...gia poia anaptuksi milate? ti exei edw ? k den to kseroume?? sikwthite k elate na deite..einia wraia ekie stis karekles sas p kathesete...ti theloume douleia..toso kako einai???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μάλλον καθυστερήσατε. Επρεπε να κάνετε την παρθενική συγκέντρωση σας λίγες μερες πιό μπροστά.
    Η πλέον ηδανική ημέρα ήταν η Δευτέρα 1 Απριλίου.
    «ψευτοοικολόγος»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. kala re pedia,afoy den fa gini xrisi kianioy giati milate akoma gia dilitiria.dipla mas iparxi oreixeio xrisoy xoris kianosi,eine stin SMIRNI ke to oreixeio onomazetai EFEMCUKURU.Stamatistai na xrisimopioitai to psema toy kyr.Triantafillidi,mafame poios einai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμά σας χωρίς επιθέσεις και προσβολές. Ο διάλογος είναι κέρδος για όλους μας.