Open top menu
Κυριακή 4 Αυγούστου 2013


Διαβάσαμε όλοι με ανακούφιση πως έπειτα από δηλώσεις ταραχοποιού στοιχείου της αριστεράς που δήλωσε πως ...μαζεύει καδρόνια, πέτρες και αναπτήρες (!!) για να αντιμετωπίσει τις αρχές, επενέβη εισαγγελέας και ζήτησε έρευνα. Κάτι είναι κι αυτό. Ομως στην Θράκη φαίνεται πως η Δικαιοσύνη κινείται με άλλους ρυθμούς...


Ηταν Ιανουάριος του 2012 όταν η Κίνησή μας έκανε δειλά - δειλά τα πρώτα της βήματα. Μαζευτήκαμε φίλοι και συγγενείς, κυρίως άνεργοι και δοκιμαζόμενοι από τις Σάπες και μετακινηθήκαμε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ όπου και παραστήκαμε ειρηνικά, κάνοντας αισθητή την παρουσία μας με αφίσες. Καμία οργάνωση, καμία εταιρεία, κανένας μισθοφόρος όπως κάποιοι ευφάνταστοι αυτοδιοικητικοί και τα τσιράκια τους λένε.

Η αντίδραση του Περιφερειακού Συμβουλίου όμως μας απογοήτευσε!! Διότι ενώ στην αίθουσα αυτή πρέπει να ακούγεται το πρόβλημα κάθε πολίτη και δεν ήταν μέχρι τότε λίγες οι φορές που οι Anti-Gold αντάρτες "αλώνιζαν" όλο το κτίριο με τις ευχές της παράταξης Αρη Γιαννακίδη, μόλις εμείς κάναμε για πρώτη φορά την εμφάνισή μας, όλα τα μέλη της διοικούσας παράταξης και όχι μόνο, περιφερειάρχης, αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι, έτσι απλά και "δημοκρατικά" ....σηκώθηκαν και έφυγαν!!! Ούτε να μας ακούσουν, ούτε να μας ρωτήσουν τι θέλουμε, ούτε να γυρίσουν να μας κοιτάξουν ορισμένοι!!! Ούτε μία λέξη!!!

Προφανώς για τον κύριο Αρη Γιαννακίδη, τον κύριο Παύλο Δαμιανίδη και όλους τους άλλους δεν είμαστε πολίτες Α κατηγορίας και επειδή διαφωνούμε με τα πολιτικά τους παιχνίδια εκδίωξης επενδύσεων από την περιοχή (γιατί άραγε να θέλουν την ελληνική Θράκη φτωχή και αδύναμη;;;) δεν είμαστε άξιοι να μας λένε ούτε καλημέρα!!!

Η συμπεριφορά των δημοσιογράφων και των τοπικών ΜΜΕ σε μεγάλο βαθμό, εκτός από 2 - 3 που τόλμησαν και μας μίλησαν (!!) δεν ήταν επίσης η καλύτερη δυνατή. Ορισμένα από αυτά, προφανώς ακολουθώντας τις ίδιες "δημοκρατικές" συμπεριφορές με Γιαννακίδη, Δαμιανίδη και τους άλλους ενώ δεν μας απηύθυναν καν τον λόγο, τις επόμενες ημέρες μας χαρακτήριζαν "πληρωμένους", "μισθωμένους" και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί. Κι όλα αυτά για να στηρίξουν τους αγαπημένους τους αυτοδιοικητικούς αλλά και τους διάφορους "Τόληδες" που κάθε τρεις και λίγο τους έχουν αφιέρωμα όπου μπορούν να λένε ότι θέλουν χωρίς αντίλογο!!!!

Θαυμάστε ένα από τα "δημοκρατικά"  δημοσιεύματα ΜΜΕ της Κομοτηνής:

http://www.xronos.gr/detail.php?ID=76861

«Χρυσή» υποκινούμενη διαμαρτυρία από μερίδα πολιτών

«Οργανωμένο έγκλημα ή αυθόρμητη πράξη διαμαρτυρίας»;


Δηλαδή για τους "δημοκράτες" δημοσιογράφους της Κομοτηνής, εκτός από "υποκινούμενοι" είμαστε ...και "εγκληματίες"!! Κι αυτό επειδή ζητάμε δουλειά σε μία νόμιμη και περιβαλλοντικά σύννομη εταιρεία!!! Ενώ οι άλλοι της αντίθετης πλευράς που καίνε, πυροβολούν και τρομοκρατούν ολόκληρη την Χαλκιδική μάλλον είναι ...δημοκράτες και προσφέρουν κοινωνικό έργο!!! Ωραία δημοσιογραφία κάνουν ορισμένα ΜΜΕ της Κομοτηνής!!!

Δείτε το "περίεργο" δημοσίευμα της γνωστής εφημερίδας:

Κι όμως, η "δημοκρατική" συμπεριφορά των ΜΜΕ είχε και συνέχεια αφού τις επόμενες ημέρες κι ενώ ποτέ δεν έδωσαν τον λόγο σε εμάς (του έφτασε που μας έβρισαν και μας συκοφάντησαν γιατί μέχρι εκεί φτάνει φαίνεται η δημοσιογραφική τους "δεοντολογία") έβγαλαν στον αέρα κάποιους από την άτυπη και σκιώδη "Διανομαρχιακή Επιτροπή" (την Anti-Gold παρέα του Γιαννακίδη και του Λαμπάκη που διοργανώνει και κάνει κουμάντο ο γνωστός τραμπούκος Τόλης Παπαγεωργίου ο οποίος μεταχειρίζεται τους παραπάνω δύο "άρχοντες" του τόπου μας σαν να είναι μαριονέτες του) οι οποίοι αγαπητοί κύριοι "οικολόγοι" μας δήλωσαν πως ούτε λίγο, ούτε πολύ οι ίδιοι είναι κράτος εν κράτει στην Θράκη, κάτι σαν δυνάστες ή για να το μεταφράσουμε σωστά, ίσως και ...νταβατζήδες και εάν το κράτος τολμήσει να δώσει άδεια λειτουργίας σε μία καθόλα νόμιμη και περιβαλλοντικά σύννομη επένδυση ..."θα γίνει της Κερατέας". Δηλαδή;; Βία, αναρχία, καταστροφή, θα τα κάψουν όλα!!!

Απολαύστε το επίσης "περίεργο" δημοσίευμα της ίδιας "δημοκρατικής" εφημερίδας:

http://www.xronos.gr/detail.php?ID=77185

Ο χρυσός θα φέρει τον καρκίνο και την ανεργία

Μέλη της Διανομαρχιακής Επιτροπής, προειδοποιούν ότι «θα γίνει της Κερατέας»


Δεν είναι το χάλι της τοπικής αυτοδιοίκησης που κάποιοι εκλέγονται και διοικούν νομίζοντας πως ο τόπος είναι το τσιφλίκι τους. Δεν είναι η έλλειψη δημοκρατικού αισθήματος σε πολιτικούς και δημοσιογράφους 40 χρόνια μετά την Χούντα αλλά φαίνεται πως οι ίδιοι δεν το κατάλαβαν. Είναι η προκλητική παραβίαση των νόμων, τόσο από πολιτικούς, όσο και από δημοσιογράφους και διάφορους οικο-τραμπούκους και η παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος από τις δικαστικές αρχές για όλα αυτά τα γεγονότα!!!

Φυσικά αν και πέρασε 1,5 έτος από εκείνα τα γεγονότα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει τους εν λόγω κυρίους που δεν είναι "έμμισθοι εταιρειών" όπως εμείς αλλά μάλλον "εθελοντές οικολόγοι" και σίγουρα "δημοκράτες" με ποιον ακριβώς οικολογικό και δημοκρατικό τρόπο θα καταστρέψουν, θα κάψουν και θα ρημάξουν την Θράκη και θα την κάνουν ....Κερατέα!!!

Ποιος είναι ο κάθε Γιαννακίδης και ο κάθε Λαμπάκης που νομίζουν πως τα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια και τα κτίρια είναι το τσιφλίκι τους στο οποίο δεν θέλουν να μας κάνουν δεκτούς παρά μόνο δέχονται τα "δικά τους" παιδιά στα οποία δίνουν το δικαίωμα να φτύνουν κατάμουτρα τους νόμους;; Είναι ο Δήμος και η Περιφέρεια ιδιωτική τους εταιρεία και μπορούν να κάνουν ότι τους κατέβει με 10 φίλους τους και υπό την καθοδήγηση γνωστών παρανόμων και τραμπούκων, υβρίζοντας και συκοφαντώντας εμάς δήθεν ως "μισθοφόρους", "αντιδημοκράτες" και "υποκινούμενους";; Οι ίδιοι τι από όλα αυτά είναι;;; Μήπως όλα μαζί και τόσα χρόνια μας κοροϊδεύουν και τους ανεχόμαστε;;;

Ποιος είναι ο κάθε συγκεκριμένος κύριος οικο-τραμπούκος που δηλώνει πως ....στο όνομα της Δημοκρατίας και της Οικολογίας θα μας κάψει και θα μας ρημάξει και με ποιες πολιτικές πλάτες κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος χωρίς να έχει συλληφθεί;;; Πως μπορούν οι εισαγγελείς να μην είναι ενημερωμένοι εδώ και 1,5 χρόνο για τις δηλώσεις αυτές και ενώ χθες στην Αθήνα διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για δηλώσεις άλλου "μπουμπουκιού" που έλεγε πως μαζεύει καδρόνια, τούβλα και αναπτήρες για να κάνει ...επανάσταση, ο "δικός μας" συγκεκριμένος κύριος, μέλος της "Διανομαρχιακής" όπως λέχθηκε, να μην καλείται να δώσει εξηγήσεις;;; Εκείνα τα λαλίστατα μέλη της περίφημης "Διανομαρχιακής" που έχουν πάρει τόσα κρατικά χρήματα που είναι επίσης να μας απαντήσουν σε όλα αυτά;;;
  • Ποιοι είναι όλοι αυτοί που με τέτοιο θράσος χιλίων πιθήκων καταλύουν κάθε έννοια δημοκρατίας και νομιμότητας σε δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια;;
  • Με ποιο δικαίωμα δεν δέχονται να μας ακούσουν όταν είναι υποχρέωσή τους ως εκλεγμένοι άρχοντες;;; Αν δεν τους αρέσει η Δημοκρατία ας παραιτηθούν, ας πάνε στην Βόρεια Κορέα που έχει ωραία γι αυτούς κομμουνιστική χούντα!!!
  • Ποιοι είναι κάτι ανύπαρκτοι τύποι που απειλούν την σωματική μας ακεραιότητα και την έννομη τάξη και κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι;;; Μαφιόζοι;; Τραμπούκοι;; Ψυχασθενείς;; Ολα μαζί;;;
  • Από ποιους στηρίζονται οικονομικά και πολιτικά τόσα χρόνια;;; Και για ποιο σκοπό;;;
  • Ποια πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα έχουν στήσει όλο αυτό το Anti-Gold πανηγύρι, πόσα λεφτά ξοδεύουν κάθε χρόνο και που αποσκοπούν;; Σε βία και αναταραχή, όπως τα τσιράκια τους δηλώνουν;; Και εάν ναι, γιατί δεν έχει γίνει ακόμη έρευνα από την δικαιοσύνη;;;
Πολλά τα ερωτήματα για την Anti-Gold επιχείρηση χούντας και παρανομίας και ευχόμαστε πολύ σύντομα η Δικαιοσύνη να επιβάλει την τάξη σε αυτή την χώρα που προς το παρόν φαίνεται να είναι έρμαιο τραμπούκων, νταβατζήδων και τρομοκρατών.

Περιμένουμε λοιπόν...

Κατηγορία

0 σχόλια

Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμά σας χωρίς επιθέσεις και προσβολές. Ο διάλογος είναι κέρδος για όλους μας.