Open top menu
Σάββατο 3 Αυγούστου 2013


Αυτός είναι ο Βασίλης Τουρλιάδης. Ο νεαρός "σύμβουλος" του δημάρχου Αλεξανδρούπολης που κρατά το "γραφείο τύπου" του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Ενας χαμηλόμισθος νέος που προσπαθεί να είναι πιστός στο αφεντικό του και μπράβο του. 


Ομως από το να είναι κανείς τίμιος εργαζόμενος και πιστός στο αφεντικό που τον διόρισε για να τρώει ψωμί από μία νόμιμη δουλειά, μέχρι το να βρίζει τους τίμιους πολίτες των Σαπών με εκφράσεις όπως ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ και ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ επειδή κι εκείνοι θέλουν να βγάλουν το ψωμί τους από μία καθόλα νόμιμη δουλειά, την οποία απλώς το αφεντικό του δεν θέλει να γίνει για καθαρά πολιτικούς λόγους, υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Οι πολίτες των Σαπών συγχωρούμε το νέο παιδί και του ευχόμαστε στο μέλλον να βρίζει και να συκοφαντεί λιγότερο. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο για τον ίδιο όταν του χρόνου ο Λαμπάκης θα χάσει τις εκλογές και δεν θα υπάρχει το αφεντικό του για να τον ξαναδιορίσει σε δημόσια θέση. Ας το σκεφτεί και ο ίδιος πόσο δύσκολο είναι για όλους αυτούς τους αξιοπρεπείς κατοίκους των Σαπών, που πολλοί είναι και νέοι σαν αυτόν αλλά και οικογενειάρχες με παιδιά, να είναι τόσα χρόνια άνεργοι και το αφεντικό του να τους εμποδίζει να εργαστούν σε μία καθόλα νόμιμη και αξιοπρεπή εταιρεία. Και πόσο κακό έκανε τόσα χρόνια αυτός και οι "σύντροφοί" του που δεν άφηναν μία καθόλα νόμιμη και περιβαλλοντικά σύννομη εταιρεία να ξεκινήσει εργασίες και να δώσει ψωμί σε τόσους ντόπιους.

Και τέλος τον καλούμε, όταν του χρόνου θα μείνει άνεργος μόλις φύγει ο Λαμπάκης να έρθει στις Σάπες για να εργαστεί. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να δει την επένδυση της εταιρείας χρυσού από κοντά και να καταλάβει τι λάθος έκανε τόσα χρόνια που υποστήριζε τους antigold αντάρτες και θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει πολλούς καλούς ανθρώπους, τίμιους και αξιοπρεπείς, που θα βγάζουν επιτέλους το ψωμί τους στον τόπο τους. Και ευχόμαστε πως θα πει ευτυχώς που ξεκίνησε την λειτουργία της η εταιρεία αυτή ώστε τόσοι καλοί άνθρωποι να μην μεταναστεύσουν εκτός Ελλάδας. Και ο ίδιος συμπεριλαμβανομένου.



Σε συγχωρούμε Βασίλη. Να είσαι καλά με υγεία και φυσικά με σταθερή εργασία. Θα σε περιμένουμε με χαρά στις Σάπες.


Οι μικροί, μεγάλοι, άνεργοι, πολύτεκνοι και ανάπηροι που έβρισες

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΠΩΝ

Κατηγορία

0 σχόλια

Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμά σας χωρίς επιθέσεις και προσβολές. Ο διάλογος είναι κέρδος για όλους μας.