Open top menu
Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ρίξτε μια ματιά στην παραπάνω εικόνα και θα καταλάβετε πολλά. Διότι αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο το πως λειτουργούν κάποια πράγματα στην δημόσια ζωή της Κομοτηνής...



Τι βλέπουμε στο εν λόγω απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων (μόνο ειδήσεις βεβαίως δεν είναι...) του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού της Κομοτηνής;
  • Μία παρουσιάστρια ειδήσεων που ωστόσο δεν είναι αναγνωρισμένη δημοσιογράφος, απόφοιτη νομικής που ταυτόχρονα δεν είναι ούτε δικηγόρος αλλά είναι γνωστή από τις σχέσεις της με κάθε μορφή πολιτικής και άλλης εξουσίας στην πόλη μας, στην οποία ήρθε ως φοιτήτρια για να εξελιχθεί με την πάροδο των χρόνων σε "παράγοντα" αλλά και διορισμένη σε ένα σωρό δουλειές ως εκλεκτή συγκεκριμένου πολιτικού γραφείου.
  • Μία κυρία του ΚΚΕ που επαγγελματικά εργάζεται στην πολιτική παράταξη των Οικολόγων, μέλος της γνωστής Οικολογικής Ομάδας Ροδόπης, γνωστή ομάδα από δημοσιεύματα εφημερίδων σχετικά με χρηματοδοτήσεις πολλών χιλιάδων ευρώ ως ΜΚΟ.

Τι ακριβώς συζητάνε αυτές οι δύο κυρίες;;

Μα κάνουν μία "έγκυρη" συζήτηση σχετικά με την δήθεν "επίθεση" που έκαναν όπως λένε οι πολίτες των Σαπών στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη. Για ένα γεγονός δηλαδή που ούτε η μία αλλά ούτε και η άλλη δεν έχουν την παραμικρή ιδέα αφού ούτε η πρώτη ήταν εκεί ως "δημοσιογράφος" (που λέει ότι είναι) αλλά ούτε η δεύτερη παρευρέθηκε ως μέλος της περίφημης Οικολογικής Ομάδας Ροδόπης αφού όπως όλοι είδαμε στα πλάνα εκτός των πολιτών από τις Σάπες ήταν δεν ήταν 5 - 6 άτομα. (τόσο ...τεράστια συμμετοχή έχουν οι συνεδριάσεις αυτής της επιτροπής - φάντασμα που κανείς δεν πατάει παρά μόνο ο γνωστός για την εμφυλιοπολεμική και τραμπουκική δράση του Τόλης της Χαλκιδικής που σέρνει από τη μύτη τους τοπικούς μας δημάρχους σα να είναι μαριονέτες του!!)

Και όλη η "έγκυρη" συζήτησή τους στο κατά τα άλλα "έγκυρο" δελτίο ειδήσεων αυτού του τηλεοπτικού σταθμού περιστρέφεται γύρω από φήμες, κουτσομπολιά και προπαγάνδες της μίας πλευράς, φυσικά της πλευράς Λαμπάκη.

Τι να σας πούμε ρε φιλενάδες, τόση "εγκυρότητα" που σηκώνετε στις πλάτες σας, προσέξτε μη πονέσει η μέση σας!!!


Κατηγορία

0 σχόλια

Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμά σας χωρίς επιθέσεις και προσβολές. Ο διάλογος είναι κέρδος για όλους μας.