Open top menu
Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους πολίτες των Σαπών το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου! Τα μέλη της Κίνησης Πολιτών για την Ανάπτυξη των Σαπών τους περίμεναν στο κέντρο της πόλης όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μοίρασαν μπουκάλια με κρασί από τοπικούς παραγωγούς, γλυκά, εδέσματα και ψητά αλλά και ευχήθηκαν το 2014 να είναι μία χρονιά αλλαγής για την τοπική κοινωνία των Σαπών με υγεία, προκοπή ...και εργασία!

Επιχειρηματίες του κέντρου της πόλης και περαστικοί έκαναν δεκτή την προσφορά με ενθουσιασμό ενώ εκατοντάδες χριστιανοί και μουσουλμάνοι των Σαπών έσπευσαν στο ειδικά διαμορφωμένο σταντ της Κίνησης για να ευχηθούν κι αυτοί με τη σειρά τους για το γρήγορο ξεκίνημα λειτουργίας των μεταλλείων χρυσού της περιοχής ώστε οι Σάπες να γνωρίσουν επιτέλους μία νέα εποχή ανάπτυξης που τους αξίζει.

Στο σημείο παρευρέθηκαν και οι Μιχάλης Κακουλίδης, εκπρόσωπος της Κίνησης Πολιτών, Χάρης Παπαδόπουλος, νεοεκλεγείς πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και Νίκος Πετμεζάς, πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Σαπών που έκαναν δηλώσεις για το θέμα.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες και βίντεο!





Φωτογραφικά στιγμιότυπα



Κατηγορία

0 σχόλια

Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμά σας χωρίς επιθέσεις και προσβολές. Ο διάλογος είναι κέρδος για όλους μας.