Open top menu
Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Οταν τρώμε δεν μιλάμε κύριε Νίκο Βαβατσικλή. Να ντρέπεστε λίγο τους ανέργους οικογενειάρχες των Σαπών και όλης της Ροδόπης!!!


O διορισμένος από τον antigold περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Αρη Γιαννακίδη δημοσιογράφος και ιδιαίτερος συνεργάτης του Νίκος Βαβατσικλής σε ένα ακόμη ρεσιτάλ ψευδολογίας το οποίο προβάλλεται και αναδημοσιεύεται μέσω επωνύμων και ανωνύμων ιστοσελίδων προσπαθεί να πείσει τους αναγνώστες του (όσοι τέλος πάντων υπάρχουν) πως "δεν είναι ελέφαντας". Εμείς δεν ξέρουμε αν ο Νίκος Βαβατσικλής όπως αναφέρει είναι ελέφαντας και έχει προβοσκίδα, όμως με τα ψέματα και το επίπεδο "δημοσιογραφίας" που κάθε φορά δημοσιεύει θα μπορούσαμε να τον πούμε ακόμη και μαμούθ!!!

Στο πρόσφατο δημοσίευμά του με το οποίο προσπαθεί ανεπιτυχώς να δικαιολογήσει την νοθεία στην διαδικτυακή του ψηφοφορία για την οποία και τον καταγγείλαμε, ο Νίκος Βαβατσικλής, γιος του πρώην δημάρχου Κομοτηνής αναφέρει και τα παρακάτω:

Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως σε ότι αφορά τα «καταγγελλόμενα» του Μιχάλη Κακουλίδη ότι είμαι ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και τύπου της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και του Άρη Γιαννακίδη, του θυμίζω πως με το 2ο Μνημόνιο που ψηφίστηκε τον Οκτώβριο του 2012, έχω απολυθεί και έχω στα χέρια την διαπιστωτική πράξη απομάκρυνσης μου!
Η παραπάνω δήλωσή του είναι δημοσιευμένη εδώ:

http://www.inpost.gr/about-us/info/editorial/8727-diadiktyakoi-psifoforoi-me-xrysoforous-misthoys-akoma-psifizoun.html

Ελπίζουμε βεβαίως να παραμείνει στο ίδιο σημείο και να μην την ψάχνουμε, όπως ψάχναμε και την διαδικτυακή του ψηφοφορία για τον χρυσό...

Προφανώς εκεί στην διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ κάποιοι έχουν πάρει τόσο πολύ φόρα που το ψέμα έχει καταντήσει να τους φαίνεται ως αλήθεια!! Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς τις παραπάνω θρασύτατες δηλώσεις του διορισμένου ιδιαίτερου συνεργάτη του περιφερειάρχη Αρη Γιαννακίδη που ενώ ο ίδιος είναι γνωστος τόσα χρόνια ως καλοδιορισμένος συνεργάτης πολιτικών προσώπων του ΠΑΣΟΚ δημοσίως ψεύδεται χωρίς να σέβεται τους ανέργους οικογενειάρχες των Σαπών που παλεύουν μέρα - νύχτα για να θρέψουν τα παιδιά τους;;;

Γράφει λοιπόν ο δημοσιογράφος του περιφερειάρχη Νίκος Βαβατσικλής πως απολύθηκε. Ξεχνά όμως εντέχνως να μας αναφέρει πως μπορεί να απολύθηκε από την Α θέση όμως σε λίγες μόλις ημέρες και χάρη στις κομματικές του διασυνδέσεις και τον Αρη Γιαννακίδη προσλήφθηκε ξανά στην ίδια θέση!!! Δείτε τα ντοκουμέντα που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο:


"Απολύθηκε" λοιπόν από την μία πόρτα και ξαναπροσλήφθηκε από το παράθυρο!!

Αυτή είναι η αλήθεια για τον γιο του πρώην δημάρχου και antigold δημοσιογράφο Νίκο Βαβατσικλή ο οποίος πάντα διορίζεται σε καλές δουλειές δίπλα σε δημοσια πρόσωπα. Αλλωστε όλοι γνωρίζουν πως για όσα χρόνια ήταν ο πατέρας του στην δημαρχεία ο ίδιος είχε διοριστεί στο γραφείο του πατέρα του ως "ειδικός σύμβουλος δημάρχου" και μάλιστα με μισθό που θα ζήλευε και ο ίδιος ο δήμαρχος!! Στην συνέχεια ποτέ δεν έμεινε μακριά από τα δημόσια ταμεία αφού και πάλι μπήκε (από το παράθυρο όπως λένε) στο γραφείο της Περιφέρειας από το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου!! Και στην συνέχεια ξαναδιορίστηκε από τον Αρη Γιαννακίδη!!!

Θαυμάστε λοιπόν τον Αρη Γιαννακίδη και τους συνεργάτες του που πληρώνουμε εμείς από την τσέπη μας!!!! Για να είμαστε εμείς άνεργοι και αυτοί να τρώνε το δημόσιο χρήμα και να μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας!!!!


Ομορφα "χρυσά" χαμόγελα πριν τις εκλογές από τον Αρη Γιαννακίδη...


Κατηγορία

0 σχόλια

Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμά σας χωρίς επιθέσεις και προσβολές. Ο διάλογος είναι κέρδος για όλους μας.