Open top menu
Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Οταν ξεκινήσαμε δειλά - δειλά πριν λίγο καιρό κάποιοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι έλεγαν για "τυχοδιώκτες". Οταν κάναμε την πρώτη μας συνάντηση οι ίδιοι κακοπροαίρετοι είπανε πως ήταν "τυχαίο γεγονός". Σε κάθε ευκαιρία συκοφαντούν τους πολίτες των Σαπών τους οποίους θέλουν να μείνουν στην ανεργία και στην μιζέρια. Η δεύτερη όμως συνάντησή μας ήταν ένα ισχυρότατο "χαστούκι" σε όλους αυτούς τους εξαπατητές της κοινής γνώμης που έκαναν καριέρες πατώντας πάνω στις δική μας ανέχεια!!

Σχεδόν 500 άτομα, μικροί και μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες, ντόπιοι κάτοικοι των Σαπών που θέλουν να εργαστούν σε μία καθόλα νόμιμη και περιβαλλοντικά ορθή επένδυση έδωσαν το παρών στην αίθουσα εκδηλώσεων ΕΠΑΥΛΗ στις Σάπες και έκαναν αυτό που δεν έγινε ποτέ σε νομαρχιακά και περιφερειακά συμβούλια αλλά και στα πολιτικά συλλαλητήρια εδώ και 20 χρόνια: δημοκρατικό διάλογο!!!


Από την εκδήλωση παρόλο που καλέστηκαν δυστυχώς έλειπαν όλοι αυτοί που τόσα χρόνια έχουν βολευτεί στο καθεστώς σε διάφορες θέσεις και αρμέγουν μπόλικο χρήμα από το ελληνικό δημόσιο ώστε μετά να παριστάνουν πως δήθεν "αγαπάνε το περιβάλλον" και να χλευάζουν όλους εμάς που τόσα χρόνια αγαπάμε και στηρίζουμε την πατρίδα μας σε αυτή την ακριτική περιοχή και παραμένουμε άνεργοι!! Σε όλους αυτούς που απλά εξαπατούν με τον χειρότερο τρόπο τον ελληνικό λαό με τα ψέματά τους κατά των επενδύσεων χρυσού έχουμε να απευθύνουμε την περιφρόνησή μας και τίποτε περισσότερο.

Η Ελλάδα όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους πολιτικούς κύκλους είναι ευρωπαϊκό κράτος, έχει ευρωπαϊκούς νόμους και περιβαλλοντικούς κανονισμούς και η νομιμότητα, όσο κι αν δεν τους αρέσει κι αυτό, θα γίνει σεβαστή. Κι όλοι εμείς οι κάτοικοι των Σαπών βρεθήκαμε για άλλη μια φορά κοντά στην διοίκηση της εταιρείας ώστε να στείλουμε το μήνυμα πως παρανομίες και τρομοκρατικές ενέργειες στην περιοχή μας, όσο κι αν κάποιοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι το θέλουν ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Διαβάστε επίσης:

Βολεμένοι και οικονομικά εύποροι δημοσιογράφοι της Ροδόπης που δεν νοιάζονται για την ανεργία στις Σάπες

230 προσλήψεις στα μεταλλεία χρυσού, το 80% από τις Σάπες, 20% των μισθωμάτων στον Δήμο


Κατηγορία

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.....ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. etsi prepei na enimerwnomaste...gt i propaganda kala krataei...ena megalo mpravo stn kinisi politwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε το μήνυμά σας χωρίς επιθέσεις και προσβολές. Ο διάλογος είναι κέρδος για όλους μας.